Hírlevél 2016. szeptember

« Vissza

Tisztelt Kollégák!

Még élvezhetjük a nyárutó napsugarait, de már az őszi területünket is érintő rendezvényekre szeretném felhívni szíves figyelmüket.

Társaságunk XXIV. éves Kongresszusát 2016. november 25-26-án tartjuk Egerben, amely egyben a III. Konszenzus konferencia az elhízás kialakulásáról, diagnosztikájáról, kezeléséről, és a megelőzés lehetőségeiről, amelyről részletes információval jelentkezünk. Tagjaink és a társszakterületek érdeklődőinek aktív részvételére számítunk.

A VI. Magyar Evészavar Kongresszus 2016. szeptember 16-17-én kerül megrendezésre Budapesten a Flamenco Hotelben. A kongresszus végleges programját a hírlevél mellékletében megtekinthetik. On-line jelentkezés lehetséges a www.convention.hu oldalon, vagy a jelentkezési lap letölthető, és faxon vagy postai úton is továbbítható címükre.

A II. Big Food Konferencia 2016. szeptember 14-én kerül megrendezésre a Budapest – Hunguest Griff Hotelben. A konferencia honlapja elérhető: www.etalon95.hu/big-food

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. Vándorgyűlését 2016. október 6-8 között rendezi Esztergomban, a Hotel Bellevue-ben. A jelentkezési lap az mttt@sph.unideb.hu e-mail címen és a www.mttt.hu honlapról is letölthető.

Az MDOSZ XVIII. Szakmai  Konferenciáját 2016. november 5-én rendezi Budapesten, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban “Van új a nap alatt” címmel. A konferenciáról további információ a www.mdosz.hu weboldalon érhető el.

Szeptember 22-24 között kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2016. évi Nagygyűlése Szegeden, valamint a Magyar Hypertonia Társaság XXIV. Kongresszusa Siófokon, 2016. szeptember 29-október 1 között tartja 50. Jubileumi Kongresszusát a Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság Budapesten, október 13-15 között Velencén rendezi XXI. Kongresszusát a Magyar Atherosclerosis Társaság.

Üdvözlettel:
Dr. Halmy Lászlóné Eszter
ügyvezető elnök


« Vissza