Invitáció a MET XXVII. Kongresszusára

« Vissza

Tisztelt Kollégák!
Tisztelt Tagjaink!

A Magyar Elhízástudományi Társaság „Fókuszban a kezelés” címmel tartja XXVII. Kongresszusát és egyben II. Halmy László Obezitológiai Továbbképző Napját a Szegedi Egyetem ÁOK II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központtal közös szervezésében Budapesten (http://gmrt.hu/met2019/).

A Kongresszus keretében a korábbi gyakorlatnak megfelelően az elhízás kérdéskörének széles spektrumát, így az elhízás és szövődményes betegségei hazai helyzetétől a korai korszerű diagnosztikán és komplex kezelésen át, az életkori sajátosságokat, a prevenció lehetőségeit, valamint az egészségügy keretein belül és túl megvalósítandó ellátással kapcsolatos feladatokat tárgyaljuk. Kongresszusunk védnöke ismét Prof. Dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár, valamint negyedik alkalommal várható fővédnökünknek Dr. Áder János Köztársasági Elnök.

A Kongresszus helyszíne: Danubius Hotel Flamenco, Budapest
A Kongresszus időpontja: 2019. november 22. (péntek) 9.00-18.00

Tekintettel arra, hogy az egészségügyi rendszerek számára az elhízás világméretű pándémiája a XXI. század egyik legnagyobb megoldásra váró népegészségügyi kihívását jelenti, XXVII. éves Kongresszusunk mottója szerint a korszerű diagnosztika és kezelés kérdéseire fókuszálunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 Tagság megújítására az éves tagdíj átutalásával vagy helyszíni befizetésével, belépésre társaságunk tagságába a belépési nyilatkozat kitöltésével van mód. Bankszámlaszám és belépési nyilatkozat elérhető honlapunkon: http://elhizastudomany.hu/tagsag/belepesi-nyilatkozat/

 

Tisztelettel:

Dr. Halmy Eszter
ügyvezető elnök


« Vissza