Légy aktív!

« Vissza

A Patika Tükör és a Magyar Elhízástudományi Társaság a Túlsúllyal Élők Társaságának involválásával „Légy aktív!“ mozgalmat indít a hazai lakosság testsúlygyarapodásának megállítására.

A túlsúly és elhízás további térnyerésének csak fizikailag aktív életmóddal, egészségtudatos magatartás kialakításával és fejlesztésével szabhatunk gátat, és érhetünk el eredményt egyénileg, de népegészségügyi szinten is. Ebben a tudatos küzdelemben számos kezdeményezés alapján beigazolódott, hogy csak a szervezett, célzott és mindennapos életforma kialakítása, a hosszútávú, rendszeres és kontrolált aktivitás jelenthet megoldást, amely érdekében a célközösségek és szakemberek együttműködnek.

Ha úgy érzik, hogy a lakóhelyükön vagy szűkebb környezetükben szeretnének létrehozni „Légy aktív!“ klubot és nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, írjanak a met@elhizastudomany.hu vagy az info@patikatukor.hu email címre, „légy aktív“ tárgy megnevezéssel. A Patika Tükör és a Magyar Elhízástudományi Társaság munkatársai várják jelentkezésüket, felmerülő kérdéseiket.


« Vissza